Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس هیئت مدیره گروه بسپار شیمی سپیدان گفت: تقویت و ارتقای اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان، نیازمند تکمیل زنجیره ارزش و عدم خام فروشی در صنایع پتروشیمی به‌عنوان یک صنعت مادر و ارزش‌آفرین است.

محمد کریمیان، در آیین بهره‌برداری از کارخانه سپید پرتو (زیرمجموعه گروه بسپار شیمی سپیدان) که با حضور محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت انجام شد، اظهار کرد: صنایع کامپاند و مستربچ در زمره صنایع پایین‌دستی پتروشیمی‌ها قرار می‌گیرند که با به‌ کارگیری دانش و فرمولاسیون، محصولات پلیمری را تبدیل به آمیزه‌های مهندسی کرده و به این ترتیب از خام‌فروشی مواد پلیمری جلوگیری و علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار به زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی نیز قابل دستیابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کارخانه با تلاش متخصصان در مدت کوتاهی به بهره‌برداری رسید، تولید کامپاند و مستربچ با ظرفیت بیش از ۳۰ هزار تن درسال و اشتغال‌زایی مستقیم حدود ۲۰۰ نفر را در دستور کار قرار دارد.

مدیر عامل کارخانه سپید پرتو تصریح کرد: با توجه به تحریم‌های پیش‌آمده در صنعت لوازم‌خانگی و سایر صنایع و خروج برندهای معروف خارجی از بازار ایران، شرکت‌های تولیدکننده داخلی سهم بیشتری از بازار به دست آورده و درنتیجه قطعات پلیمری تولیدشده با مستربچ و کامپاند نیز در داخل، تولید و رشد روزافزونی دارد و سرمایه‌گذاری در این حوزه زمینه متعادل شدن بهای تمام شده نهایی، افزایش کیفیت و عدم وابستگی به واردات را فراهم خواهد کرد.

وی افزود: از مزایای بهره‌برداری از این کارخانه تولیدی می‌توان به توسعه دانش فنی و کسب سهم بازار در تولید محصولات باکیفیت دانش بنیان، ورود به بازارهای صادراتی منطقه، تبدیل‌شدن به قطب تأمین‌کننده مواد اولیه حوزه صنعت لوازم‌خانگی، خودرو، صنایع تکمیلی و ایجاد فرصت‌های شغلی اشاره کرد.

کرمیان گفت: دستیابی به ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزارتن در سال توسط مجموعه کارخانجات گروه بسپار شیمی سپیدان، این گروه را زمره اصلی‌ترین تولیدکنندگان این محصولات قرار داده و گام بعدی افزایش این میزان تولید تا سال ۱۴۰۳ به میزان سالانه ۱۵۰ هزار تن محصول است.

وی، مدیرعامل کارخانه سپید پرتو اظهار کرد: گروه بسپار شیمی سپیدان در سه سال اخیر با سرمایه‌گذاری قابل توجه در صنایع پلیمر و شیمیایی در ابعاد مختلف تولید دانش‌بنیان، تحقیق و توسعه، مراکز نوآوری و شتاب‌دهی تخصصی در آینده‌ای بسیار نزدیک به قطب تولید و ارایه راهکارهای فنی دانش بنیان این صنعت در ایران و منطقه، تبدیل خواهد شد.

به گفته رئیس سازمان صنعت معدن تجارت استان اصفهان، طی دو روز پنج‌شنبه و جمعه با حضور محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، ۱۳ طرح دهه فجر با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان در استان اصفهان به بهره برداری رسید.

به گزارش ایسنا و به نقل از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، ایرج موفق افزود: مراسم کلنگ‌زنی و افتتاح طرح‌های دهه فجر به همراه بازدید از شهرک صنعتی مورچه‌خورت و شهرک صنعتی جی و بازدیدهایی از برخی از صنایع استان اصفهان از جمله برنامه‌های سفر دو روزه معاون وزیر صمت بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پتروشيمي استان اصفهان بهره برداری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۲۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک

مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: امروز تأمین خوراک پایدار یکی از مشکلات بزرگ صنایع پتروشیمی است.

او افزود: خوشبختانه سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گازهای همراه نفت مثمرثمر بوده است،هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

شاهمیرزایی اضافه کرد:حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C2+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: از شرکت‌های پتروشیمی درخواست می کنم  به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود