Web Analytics Made Easy - Statcounter

یازدهمین جلسه کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی با دستور کار بررسی مشکلات و راهکارهای تسهیل اجرای دستورالعمل تنظیم بازار محصولات پتروشیمی با حضور مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان؛ تخصیص و توزیع محصولات پتروشیمی در صدر محورهای فعالیت کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی اصفهان قرار گرفته است و سند پارلمان بخش خصوصی اصفهان در این حوزه تحت عنوان نظام مساله تخصیص و توزیع محصولات پتروشیمی با بهره‌گیری از نظرات کارشناسی خبرگان این حوزه برای ارایه به مجلس شورای اسلامی در حال نهایی شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، مهدی طغیانی نماینده مجلس شورای اسلامی عرضه تولیدات تمامی تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی در بورس و اعلام زمان تعمیرات صنایع از قبل را موجب حل مشکلات فعالان این حوزه دانست و گفت: باید با تعیین فرصت زمانی مشخص تمامی تولیدات در بورس عرضه شود. وی همچنین افزود: پیش از تصمیمات مهمی مانند نحوه تنظیم بازار محصولات پتروشیمی نیازمند سیاست صنعتی هستیم . طغیانی اعلام کرد این موضوع در کمیسیون ویژه جهش تولید بررسی خواهد شد.

اکبرلباف، نایب رئیس کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی اصفهان نیز با بیان اینکه از نظرات اعضاء انجمن پلیمراصفهان برای تنظیم سند نحوه تخصیص و توزیع محصولات پتروشیمی نیز استفاده شده است افزود: متاسفانه دخالت دولت در  امور مربوط به صنایع پایین دستی، مشکلات زیادی را برای فعالان اقتصادی به وجود آورده و موجب ایجاد رانت شده است.

لباف تایید خریدار درسامانه جامع تجارت از سوی وزارت صمت را دربخشی از مصرف کنندگان مواد پلیمری امکانپذیر ندانست و از نگرانی بخش خصوصی در این خصوص خبر داد.

وی گفت: طبق مواد 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، دولت مکلف است در مراحل اصلاح و تدوین مقررات و آیین نامه‌ها، نظر کتبی اتاق‌ها و تشکل‌های اقتصادی ذیربط را درخواست و بررسی کند.

 لباف تصمیم‌گیری غیر جامع بدون حضورعوامل موثر، تعیین قیمت پایه محصولات پتروشیمی به صورت غیرشفاف وغیررقابتی، فروش مستقیم و خارج از بورس محصولات پتروشیمی، فرایند طولانی و زمانبر اختصاص سهمیه و نحوه برگشت ارز حاصل از صادرات را از مشکلات عمده صنایع پایین دست پتروشیمی عنوان کرد.

در ادامه اصغر اخوان مقدم، عضوهیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نحوه توزیع مواد اولیه صنایع پایین دست پتروشیمی را بسیار نامناسب و موجب بالا رفتن قیمت دانست و خواستار لحاظ نظرات نمایندگان بخش خصوصی پیش از تنظیم دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های تنظیم بازار محصولات پتروشیمی شد.

وی با اشاره به بخشنامه اخیر وزارت صنعت معدن و تجارت مبنی بر ثبت اطلاعات 70 درصد از خریداران در سامانه جامع تجارت، این بخشنامه را به عنوان یکی از مصادیق قوانین مخل تولید مطرح کرد و خواستار توقف اجرای آن شد.

در ادامه این نشست حاضرین جلسه خواستار نظارت دولت برفعالیت صنایع پایین دستی و ممانعت از دخالت در امورآنها شدند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا پتروشیمی کمیسیون انرژی اصفهان بخش خصوصی کارشناسی مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای مشکلات تنظیم بازار دولت تجارت قانون ارز وزارت صنعت معدن اصفهان پتروشیمی تنظیم بازار کمیسیون انرژی مشکلات تنظیم بازار محصولات پتروشیمی اتاق بازرگانی اصفهان صنایع پایین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ارائه راهکارهای خردمندانه محیط زیستی در توسعه صنایع و رشد اقتصادی کشور به خصوص در سواحل مکران در دست اقدام است که با مشارکت مردم و جوامع محلی راه‌اندازی و فعال خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، مجتبی ذوالجودی با تبریک «روز ملی خلیج فارس» در تشریح اهمیت توجه به زیستگاه‌های دریایی به‌ویژه خلیج فارس اظهار کرد: خلیج فارس سومین خلیج بزرگ جهان است و مساحتی به بزرگی ۲۳۷ هزار کیلومتر مربع دارد و به عنوان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین منطقه تأمین انرژی جهان با برخورداری از ۴۰ درصد ذخایر نفتی جهان و از طریق تردد سالانه بیش از ۴۰ هزار کشتی، بیش از ۲۳ درصد نفت تولیدی جهان را تأمین می‌کند.

وی با بیان اینکه مرجان‌های خلیج فارس تا تغییرات روزانه ۹ درجه و تغییرات سالانه ۲۰ درجه را تحمل می‌کنند، بنابراین به عنوان منابع بالقوه ژنتیکی برای افزایش تاب‌آوری در برابر تغییر اقلیم مورد توجه هستند، افزود: کیفیت نفت‌های خام در جهان مشابه هم نیست و ذخایر نفتی خلیج فارس دارای ویژگی‌هایی چون سهولت استخراج، هزینه پایین تولید، امکان تولید مازاد بر ظرفیت و کیفیت‌تر بالا است.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: خلیج فارس با تنوع و غنای زیستی و تولید بالا و برخورداری از جزایر بی‌نظیر و ارزشمندترین زیستگاه‌های حساس ساحلی مانند جنگل‌های حرا، آبسنگ‌های مرجانی، بسترهای علفی، مناطق تخم گذاری لاکپشت‌ها، پهنه‌های جزر و مدی، خوریات و مصب‌های متنوع و ذخایر عظیم آبزی، یکی از اکوسیستم‌های دریایی منحصربه‌فرد آب‌های گرمسیری جهان محسوب می‌شود و نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور و معیشت مردم بومی منطقه دارد.

ذوالجودی اضافه کرد: محیط زیست دریایی خلیج فارس و دریای عمان مشترک بین ایران و هفت کشور عربی همسایه با برخی از چالش‌های زیست محیطی مواجه هستند که صید بی‌رویه و غیر مسئولانه از منابع آبزی، تخریب و ایجاد تغییرات فیزیکی مناطق ساحلی، ریزش نفت ناشی از اجرای عملیات اکتشاف و استخراج و حمل‌ونقل نفت از جمله آن‌ها است.

وی ادامه داد: آلودگی‌های با منشأ خشکی در خلیج فارس شامل فاضلاب‌های شهری و روستایی، پساب‌های صنعتی و کشاورزی، آلودگی‌های صنایع مستقر در مناطق ساحلی، عملیات عمرانی و توسعه غیراصولی در سواحل مانند استحصال و خشک کردن دریا، انباشت پسماندها از جمله زباله‌ها و پلاستیک و میکروپلاستیک در نواحی سواحلی می‌شوند که نیازمند مدیریت اصولی است.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اهمیت توجه به زیست بوم خلیج فارس گفت: این منطقه به لحاظ غنا و تنوع زیستی بالا و ارتباط با دریای عمان و آب‌های باز اقیانوسی (اقیانوس هند) از ظرفیت‌های بسیار بالای اکولوژیک در تولید آبزیان، گردشگری و طبیعت گردی، پرنده‌نگری، تولید انرژی پاک و حمل‌ونقل دریایی و بسیاری از زمینه‌های دیگر اقتصادی برخوردار است که با برنامه‌ریزی اصولی می‌توان برای بهره‌برداری و توسعه متوازن و خردمندانه از این ثروت بی‌نظیر و نعمت خدادادی در راستای توسعه و ایجاد شغل و درآمد پایدار جوامع محلی اقدام کرد که معاونت محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست در جهت سیاست‌های ابلاغی توسعه دریامحور مقام معظم رهبری و دستور اکید رئیس جمهوری در سال جاری برنامه‌های ویژه‌ای جهت دستیابی به اهداف این سیاست‌ها از طریق فعال‌سازی ظرفیت‌های اکولوژیک و زیست‌محیطی محیط‌های دریایی و تالاب‌ها و ارائه راهکارهای خردمندانه محیط زیستی در توسعه صنایع و رشد اقتصادی کشور به خصوص در سواحل مکران را در دست اقدام دارد که با مشارکت مردم و جوامع محلی راه‌اندازی و فعال خواهد شد.

کد خبر 749041

دیگر خبرها

  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی
  • دریچه تنظیم هوا در ساختمان
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»