Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی اصفهان با فعالان حوزه پتروشیمی، دستورالعمل مدیریت تقاضای محصولات پتروشیمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ در این نشست که به همت کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی اصفهان برگزارشد، مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ورود دولت برای رفع مشکلات مربوط به تراکم تقاضای مواد اولیه با وجود گلوگاه هایی مانند تحریم موجب ایجاد رانت و سخت تر شدن قوانین و رویه ها می شود، افزود: این درحالی است که با سپردن ظرفیت های موجود به تولیدکنندگان و نظارت دولت، فعالان اقتصادی بامشکلات کمتری مواجه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

اکبر لباف نایب رئیس کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با اشاره به سرمایه گذاری بالای مورد نیاز برای ایجاد شغل در صنایع، برحفظ اشتغال موجود در هر صنعت تاکید کرد.

 وی با بیان اینکه بیشترین ارزش افزوده درصنعت پتروشیمی کشور مربوط به بخش پایین دست می باشد، برضرورت حفظ اشتغال صنایع پایین دست پتروشیمی و رفع مشکلات این بخش تاکید کرد.

عضوهیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان خواستار تسهیل فروش مواداولیه با قیمتهای جهانی به صنایع پائین دست پتروشیمی شد و افزود: درکنار این مورد لازم است مواداولیه طی یک برنامه با ثبات توسط شرکت های پتروشیمی عرضه شود.

وی از دست رفتن سرمایه درگردش واحدهای پایین دست پتروشیمی بر اثر تورم را یکی از مشکلات مهم این واحدها بیان کرد و خواستار بازنگری در رویه سازمان امورمالیاتی برای تعیین میزان مالیات واحدهای زیان دیده شد.

ابراهیم جلیلی، قائم مقام رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز با بیان اینکه دستورالعمل نحوه تخصیص سهمیه واحدهای پتروشیمی در زمان بحران تدوین شده است، گفت: براساس شواهد موجود به غیر از برخی گریدهای مواد پتروشیمی، شرایط نرمال بوده و حتی معامله پایین تراز میزان عرضه است.

وی تعیین میزان سهمیه واحدها درشرایط غیربحرانی بازار بر اساس عرضه و تقاضا را راهکار عملیاتی کاهش مشکلات واحدهای تولید پتروشیمی دانست.

شاهین آذری، معاون امور صنایع سازمان صمت استان نیز با بیان اینکه براساس دستورالعمل وزارت صمت، ملاک تخصیص سهمیه واحدهای های تولیدی، میزان فروش ابرازی وگزارش حسابرسی رسمی است، عنوان نمود: در نظر گرفتن طرح تشویقی برای افزایش پلکانی سهمیه تخصیصی به واحدهای تولیدی که مواد اولیه مورد نیاز خود را طی مدت مشخص از بورس کالا خریداری می کنند، می تواند درمحقق شدن جهش تولید و افزایش شفافیت عملکرد واحدها موثر باشد.

وی صوری بودن برخی پروانه های بهره برداری را مانع ملاک قراردادن پروانه بهره برداری برای تخصیص سهمیه برشمرد و اختلاف نرخ ارز نیمایی با بازار آزاد را در ایجاد رانت در این حوزه موثر دانست.

رفیعیان، نماینده استانداری در کارگروه پتروشیمی استان نیز افزایش قیمت ارز و اعمال تحریم ها علیه کشورمان را عامل بالارفتن تقاضای خرید مواداولیه از بورس عنوان و تصریح کرد: در این زمان دستورالعملی از سوی وزارتخانه به استان ها ابلاغ شد که نیازمند اصلاح و بازنگری است.

در ادامه جلسه زمان بربودن و ایجاد وقفه در تخصیص سهمیه به دلیل نیاز به ارایه مستندات متعدد، تعیین نرخ ارز بر اساس نرخ اعلام شده درسامانه ETS، ترجیح صادرات محصولات پتروشیمی برتقاضای داخل، اختصاص سهمیه یکسان برای واحدهای تولیدی، افزایش 118درصدی میانگین قیمت پایانی محصولات پتروشیمی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از جمله مشکلات صنایع پائین دست پتروشیمی عنوان و قرارگرفتن پروانه بهره برداری واحد تولیدی و مصرف حاملهای انرژی به عنوان ملاک تخصیص سهمیه ،تدوین بسته حمایتی برای تمهیدات قیمتی ناشی از جبران خسارت احتمالی تولیدکنندگان، حذف ضوابط مربوط به قیمت گذاری و تعیین نرخ واحدسالیانه برای قیمت خوراک، نظارت سازمان حمایت از حقوق تولیدکننده و مصرف کنندگان بر تخصیص درست سهمیه به واحدهای تولیدی از راهکارهای پیشنهادی بخش خصوصی برای کمک به رفع این مشکلات عنوان شد.

شایان ذکر است در پایان جلسه مقرر شد طی مکاتبه باسازمان امورمالیاتی، امکان دسترسی سازمان صمت استان به سامانه 169 فراهم شود، همچنین محدودیت 30 درصدی درخواست سهمیه واحدهای تولیدی جدید به میزان 40 درصد ظرفیت مندرج در پروانه بهره برداری افزایش یابد و مدت زمان مشخص نیز برای این محدودیت در این موضوع تعیین شود، ایجاد سازوکار شفاف درتعیین قیمت مواداولیه نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال اصفهان پتروشیمی کمیسیون انرژی مجلس اتاق بازرگانی اصفهان محصولات پتروشیمی واحدهای تولیدی دست پتروشیمی تخصیص سهمیه بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۵۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت

معاون صنایع کوچک، شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان گفت: اثرگذاری مذاکرات و افزایش تعاملات تجاری همدان از دستاوردهای حضور در نمایشگاه اکسپو است. - اخبار استانها -

مسعود ایمانی در حاشیه برگزاری نمایشگاه اکسپو 2024 در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: افزایش تعاملات تجاری، مذاکرات مختلف در دو محور صادرات و سرمایه‌گذاری، تقویت و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش از دستاوردهای مهم حضور استان همدان در نمایشگاه امسال به شمار می‌رود که در چند روز گذشته رقم خورده است.

وی افزود: در این ایام با هیئت‌های مختلف از جمله افغانستان، مغولستان، پاکستان، ترکیه و غیره نشست‌هایی برگزار و گفت‌وگوهایی انجام شده تا علاوه بر تقویت مراودات، شاهد افزایش ارتباطات صادراتی استان با سایر کشورها باشیم.

ایمانی با بیان اینکه نمایندگان و تولیدکنندگان استان با حضور در نمایشگاه جایگاه استان را تثبیت کردند، گفت: امیدواریم با حمایت‌های دولت و پیگیری‌ها در آینده شاهد رفع موانع و تسهیل روند تولید و افزایش محصولات صادراتی استان همدان باشیم.

معاون صنایع کوچک، شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان همچنین گفت: اکنون برخی محصولات از جمله کشمش و سفال که برند محصولات ما در دو بخش صنایع دستی و کشاورزی هستند بازارهای صادراتی مطلوبی را به‌دست آورده‌اند که در تلاشیم از این فرصت استفاده کنیم و بازارهای هدف و تنوع محصولات صادراتی را افزایش دهیم.

ایمانی افزود: تشکیل زنجیره ارزش به عنوان یکی از مدل‌های اقتصادی نه تنها در ایران بلکه در دنیا شناخته می‌شود،بر همین اساس باتوجه به شرایطی که کشور در آن قرار دارد توسعه این ظرفیت و زنجیره‌ها از جمله برنامه‌های مهم سازمان صنایع کوچک به شمار می‌رود.

وی عنوان کرد: نمایشگاه ایران اکسپو فضای مناسبی برای افزایش مقاصد صادراتی، گروه‌های کالایی و تنوع بخشی به بازارهای صادراتی است و خوشبختانه امسال سطح حضور مقامات تجاری در نمایشگاه ارتقاء یافته است.

معاون صنایع کوچک، شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان همچنین با اشاره به اینکه کیفیت نشست‌های B2B برای ارتقاء پیشبرد اهداف تجاری مناسب است، بیان کردی تقویت مشوق‌های صادراتی با هدف تکریم بخش خصوصی می‌تواند باعث افزایش چشم انداز صادراتی و مقاصد صادراتی محصولات ما شود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • حضور ۸واحد تولیدی از قزوین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود